Massage op het werk

Dynamische massage op de werkplek zorgt voor diepe ontspanning. Na slechts een kwartier voel je, je meer ontspannen en kun je met hernieuwde energie weer aan het werk. Deze massage wordt gegeven op een massagetafel, over de kleding heen. Hierdoor is het voor bedrijven een perfect alternatief voor stoelmassage.

Dynamische massage helpt je te ontspannen en gespannen spieren en gedachten worden op een vriendelijke maar doeltreffende manier losgemaakt. Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Als je een steen in het water gooit, dan zie je vanuit het middelpunt golfjes ontstaan die steeds verder uitdeinen. Dynamische massage, dat ook wel pulsen of pulsing genoemd wordt, is hierop gebaseerd. Als er op een plek van het lichaam een (im)puls gegeven wordt, dan gaat deze als een golfbeweging door het hele lichaam. Hierdoor werkt dynamische massage van top tot teen, in dieperliggende spieren, de gewrichten en de organen.

Pulsen is in feite een schuddende en wiegende beweging die door de masseur op een ritmische en subtiele wijze in beweging wordt gezet en gehouden. De pulsen kunnen klein en snel zijn of groter en langzamer. Daarbij kunnen bijvoorbeeld ook stretchingen worden toegepast, die een openend en verruimend effect hebben.

De massage kan per dagdeel van 3 uur geboekt worden. Per dagdeel kunnen 9 mensen gemasseerd worden in sessies van 15 minuten.

Indien u geïnteresseerd bent in deze massage, kunt u contact opnemen voor meer informatie of om een offerte op te laten stellen.